Opiskelija osaa käyttää sähköstatiikkaan ja magnetismiin liittyviä suureita ja yksiköitä, osaa analysoida ilmiöitä kvalitatiivisesti ja ratkaista yksinkertaisia ongelmia, jotka ovat esitettyjen esimerkkien kaltaisia.
Esimerkkitilanteiden lisäksi opiskelija osaa myös soveltaa sähköstatiikan ja magnetismin peruslakeja uusiin tilanteisiin ja osaa perustella tekemänsä ratkaisut.
Opiskelijalla on kokonaisvaltainen käsitys sähköstatiikan ja magnetismin peruslaeista, niiden välisistä yhteyksistä ja niiden käytöstä ongelmien ratkaisuun sekä sujuva taito analysoida ongelmia ja perustella tekemänsä ratkaisut.
Roope Siikanen
Inkinen & Tuohi: Momentti 1 Insinöörifysiikka
Maol:n tai Tammertekniikan kaavasto
Kurssimateriaalia löytyy Moodle-pohjalta
itsenäinen opiskelu
etä- ja lähitunnit
harjoitustehtävät
yhteistoiminnallinen oppiminen
viikkokokeet ja loppukoe
50 % arvioinnista ennakkotehtävistä ja viikkokokeista
50 % loppukokeesta
Suomi
01.01.2022 - 31.07.2022
02.12.2021 - 14.01.2022
3 op
21BIOTA
20BIOTB
Roope Siikanen
TAMK Matematiikka ja fysiikka
Biotuotetekniikan tutkinto-ohjelma
0-5
ei ole
Viikkokokeita pidetään noin joka toinen viikko. Tarkka aikataulu Moodlessa.
Loppukoe kurssin lopuksi.
laskennallinen kokonaiskuormitus 3 op * 27h/op = 81 h
Aikataulu löytyy Moodlesta.
Opiskelija osaa käyttää sähkömagnetismiin liittyviä suureita ja yksiköitä, osaa analysoida ilmiöitä kvalitatiivisesti ja ratkaista yksinkertaisia ongelmia, jotka ovat esitettyjen esimerkkien kaltaisia.
Esimerkkitilanteiden lisäksi opiskelija osaa myös soveltaa sähköstatiikan ja magnetismin peruslakeja uusiin tilanteisiin ja osaa perustella tekemänsä ratkaisut.
Opiskelijalla on kokonaisvaltainen käsitys sähkömagnetismin peruslaeista, niiden välisistä yhteyksistä ja niiden käytöstä ongelmien ratkaisuun sekä sujuva taito analysoida ongelmia ja perustella tekemänsä ratkaisut.