•   Svenska i mediebranschen, muntlig 2E00EW16-3003 10.01.2022-29.04.2022  1 op  (21MA) +-
    Opintojakson osaamistavoitteet
    Opiskelija osaa kertoa koulutuksestaan, omasta ammattialan osaamisestaan ja tavoitteistaan ruotsiksi. Opiskelija osaa oman opiskelualansa keskeisintä termistöä ja osaa kommunikoida tarkoituksenmukaisesti työelämään liittyvissä viestintätilanteissa.
    Opintojakson sisältö
    Ammattialan terminologia, alan työtehtävät, työnhakuun liittyvät ja muut työelämän suulliset viestintätilanteet.
    Arviointikriteerit
    Tyydyttävä

    Opiskelija osaa:

    - Viestiä yksinkertaisesti omasta kulttuurialan osaamisestaan (esim. työhaastattelu) ruotsin kielellä.

    - Hoitaa pääosin ymmärrettävästi kulttuurialan keskeisimpiä ennakoitavia vuorovaikutustilanteita ja asiakaskontakteja (esim. puhelinviestintä, haastattelut, opetus- ja ohjaustilanteet, palaverit) ruotsin kielellä.

    Hyvä

    Opiskelija osaa:

    - Viestiä selkeästi pääosin tilanteeseen sopivalla tavalla omasta kulttuurialan osaamisestaan (esim. työhaastattelu) ruotsin kielellä.

    - Hoitaa melko hyvin kulttuurialan jokapäiväisiä vuorovaikutustilanteita ja asiakaskontakteja (esim. puhelinviestintä, haastattelut, opetus- ja ohjaustilanteet, palaverit) ruotsin kielellä.

    Kiitettävä

    Opiskelija osaa:

    - Viestiä sujuvasti tilanteeseen sopivalla tavalla omasta kulttuurialan osaamisestaan (esim. työhaastattelu) ruotsin kielellä.

    - Hoitaa luontevasti verkostoituen kulttuurialan monipuolisia vuorovaikutustilanteita ja asiakaskontakteja (esim. puhelinviestintä, haastattelut, opetus- ja ohjaustilanteet, palaverit) ruotsin kielellä.


    Vastuuhenkilön nimi

    Reijo Mäkelä

    Opetuskielet

    Suomi

    Ajoitus

    10.01.2022 - 29.04.2022

    Ilmoittautumisaika

    24.11.2021 - 21.01.2022

    Opintopisteet

    1 op

    Ryhmä(t)

    21MA

    Opettaja(t)

    Reijo Mäkelä

    Vastuuyksikkö

    TAMK Kielet ja viestintä

    Koulutusohjelma(t)

    Media-alan tutkinto-ohjelma

    Toimipiste

    TAMK Mediapolis

    Arviointiasteikko

    0-5