•   Professional English for the service industry 8T00DQ94-3009 01.08.2021-31.12.2021  5 cr  (21RESTO) +-
    Learning outcomes of the course unit
    Student:
    - is able to communicate about themselves, their education, work experience and tasks as well as use the industry-related special terminology.
    - is able to use the English language in both spoken and written forms to carry out work-related tasks in
    a multicultural context.
    - is able to communicate in a customer-oriented way in various networks, negotiation and counselling situations.
    - is able to adapt their communication style according to the communication partner in various
    contexts.
    - is able to seek and apply professionally essential, industry-related information in a critical and analytical manner.
    - is able to follow the development in their field of study and participate in it via various channels (e.g. media, conferences, literature).
    Course contents
    WHAT are the students able to communicate about their professional skills, working environment and tasks in the target language?
    WHAT will the students need in order to successfully use the target language in a multicultural customer-oriented context?
    HOW will the students develop their meta-skills and how will they find information related to their field of study?
    Assessment criteria
    Satisfactory

    The student understands the main points of the professional material in his / her field and is able to use basic aids to acquire basic information and convey it in an understandable way.

    The student expresses himself in a simplified and inaccurate way, but usually in an understandable and professional manner.

    The student works and communicates in a limited way, but tries to take into account the interaction situation.

    The student pronounces inaccurately but intelligibly.

    Good

    The student understands the main points and most details of the professional material in his / her field and is able to apply the acquired knowledge.

    The student expresses himself / herself clearly, professionally and fairly flawlessly.

    The student acts and communicates properly and demonstrates situational awareness in interaction.

    The student pronounces quite naturally and clearly.

    Excellent

    The student understands both the main points and the details of quite demanding professional material and is able to apply the acquired knowledge.

    The student expresses himself effortlessly, accurately and in a variety of ways, using a style appropriate to the situation.

    The student acts and communicates effectively, professionally, interactively and almost flawlessly.

    The student pronounces naturally, clearly and quite nuancedly.


    Name of lecturer(s)

    Satu Kylmälä

    Recommended or required reading

    Oppimateriaali julkaistaan Moodlessa tai jaetaan tunneilla.
    Opiskelun tukena käytämme oppikirjaa EXPERT UPDATE ENGLISH FOR FOOD PROFESSIONALS (Otava), jota on saatavissa TAMKin kirjastosta. Lisäksi on verkkomateriaalia. (not translated)

    Planned learning activities and teaching methods

    Opintojakso toteutetaan lähiopetuksena ja/tai Zoom-tunteina. Opinnoissa on ohjattua itsenäistä työskentelyä Moodle-oppimisympäristössä sekä yksilö ja ryhmätyöskentelyä suullisissa ja kirjallisissa tehtävissä (Learning by Doing + Problem Based Learning). (not translated)

    Assessment methods and criteria

    Opintojaksolla on suullisia ja kirjallisia näyttöjä/tuotoksia, jotka arvioidaan hyväksytty/hylätty tai asteikolla 0-5 seuraavasti:

    1. PERIODI
    - Esittäytymisvideo (itsestä, harrastuksista/mielenkiinnon kohteista, koulutuksesta, työkokemuksesta ja urasuunnitelmista kertominen) arvioidaan 0-5, painoarvo 1 op.
    - Ansioluettelon (CV) kirjoittaminen englanniksi arvioidaan hyväksytty/hylätty, painoarvo 0,5 op.
    - Matkailu- ja majoituskohteen esittely suullisesti kuvamateriaalia ja laadittua sanastoa apuna käyttäen arvioidaan 0-5, painoarvo 1 op.

    2. PERIODI
    - Ruokien/ruokakulttuurin esittely joko simuloidussa messutapahtumassa luokassa tai Zoom-esityksenä (ruokamessut) parityönä. Tämä arvioidaan hyväksytty/hylätty, painoarvo 1op.
    (Messutapahtumaa edeltää ruokakulttuurien ja palvelukulttuurien opiskelu sekä tuotetietouden opiskelu).
    - Parityöskentelynä laadittu tarjouskirje (oman alan tuotteista ja palveluista) arvioidaan hyväksytty/hylätty, painoarvo 0,5 op.
    - Parityöskentelynä tehty reklamaatio-video (simuloitu reklamaatiotilanne työntekijän ja asiakkaan välillä ja ongelmatilanteen ratkaisu) arvioidaan 0-5, painoarvo 1 op. (not translated)

    Language of instruction

    Finnish

    Timing

    01.08.2021 - 31.12.2021

    Registration

    02.07.2021 - 31.08.2021

    Credits

    5 cr

    Group(s)

    21RESTO

    Teacher(s)

    Riitta Raimovaara

    Further information for students

    Riitta Raimovaaran (riitta.raimovaara@tuni.fi) tavoitat B5-työtiloista tai sovitusti Zoom-yhteyden kautta. Päivittäiseen viestintään s-posti on paras väline. (not translated)

    Unit, in charge

    Hospitality Management

    Degree programme(s)

    Degree Programme in Hospitality Management

    Office

    TAMK Main Campus

    Virtual proportion

    3 cr

    Evaluation scale

    0-5

    Completion alternatives

    Mikäli opiskelijalla on opintojakson sisältökuvauksen mukaisia korkeakouluopintoja, tulee selvitellä hyväksilukuasioita opintojakson opettajan kanssa ja täyttää HyväHot hakemus. Ammattiopistossa alan tutkinnon suorittaneet tai vastaavat tiedot ja taidot (esim opintojaksoa vastaava työkokemus) muutoin omaavien tulee selvitellä mahdollisuus AHOT osaamisnäytön antamiseen tai osittaiseen hyväksilukemiseen. (not translated)

    Training and labour cooperation

    Opiskelijoilla on tiivis ja jatkuva työelämäyhteistyö. (not translated)

    Exam schedule

    Opintojakson aikana on arvioitavia suullisia ja kirjallisia näyttöjä/tuotoksia, jotka uusitaan opettajan kanssa erikseen sopien. (not translated)

    International connections

    Opiskelijoilla on tiivis ja säännöllinen KV-yhteys TAMKin kansainvälisten vaihtojen ja konferenssien kautta (huom. Korona-varaus). (not translated)

    Students use of time and load

    1 opintopiste on 27 tuntia opiskelijan opiskelutyötä. (not translated)

    Content periodicity

    Lähituntien lisäksi 1-2 tuntia itsenäistä työskentelyä viikoittain. (not translated)

    Assessment criteria
    Not approved

    Kaikki osasuoritukset tulee olla hyväksytysti suoritettuina, jotta voi saada loppuarvosanan tästä 5op opintojaksosta. (not translated)

    Satisfactory

    * ääntää epätarkasti mutta ymmärrettävästi
    * ymmärtää pääasiat oman alan pelkistetystä ammatillisesta materiaalista ja pystyy apuvälineitä käyttäen hankkimaan perustiedot ja välittämään ne ymmärrettävästi.
    * ilmaisee itseään pelkistetysti ja epätarkasti mutta tavallisesti ymmärrettävästi ja ammatilliseen ilmaisuun pyrkien.
    *toimii ja viestii kömpelösti ja rajoitetusti mutta pyrkii huomioimaan vuorovaikutustilanteen.
    * kaikki opintojakson osasuoritukset on suoritettu. (not translated)

    Good

    * ääntää melko luontevasti ja selkeästi.
    * ymmärtää pääasiat ja useimmat yksityiskohdat oman alan ammatillisesta materiaalista ja pystyy soveltamaan hankittua tietoa.
    * ilmaisee itseään selkeästi, ammattimaisesti ja melko virheettömästi.
    *toimii ja viestii asianmukaisesti ja osoittaa tilannetajua vuorovaikutuksessa.
    * kaikki opintojakson osasuoritukset on suoritettu. (not translated)

    Excellent

    * ääntää luontevasti, selkeästi ja melko vivahteikkaasti.
    * ymmärtää sekä pääasiat että yksityiskohdat melko vaativastakin ammatillisesta materiaalista ja osaa soveltaa hankkimaansa tietoa.
    * ilmaisee itseään vaivattomasti, täsmällisesti ja monipuolisesti käyttäen tilanteeseen sopivaa tyyliä.
    *toimii ja viestii tehokkaasti, ammattitaitoisesti, vuorovaikuitteisesti ja lähes virheettömästi.
    * kaikki opintojakson osasuoritukset on suoritettu. (not translated)