The student is familiar with the concepts which are related to quality and safety and with the legislation which directs them.
The student performs the given tasks as directed.
Students work in a group and look at things from their own perspective.
The student is able to apply, compare and structure concepts related to quality and safety and the legislation that governs them. The student can estimate on the basis of the legislation problems which are related to safety and quality.
The student takes responsibility and undertakes not only his / her own activities but also the activities of the group.
The student can analyse and can solve wide problems which are related to quality and safety. The student can work responsibly, flexibly and constructively in the cooperation.
The student takes responsibility and undertakes not only his / her own activities but also the activities of the group.
Tuija Heikkilä
Moodlessa oleva aineisto sisältäen mm.
Ruokaviraston verkkosivustot
Elintarvikelainsäädäntöä
Puhtauden ja laadun standardit
Puhtauden mittarit
Työturvallisuuskeskuksen www-sivut
Martti Launis, Jouni Lehtelä ERGONOMIA
Kirjassa on laajasti huomioitu ergonomiaan liittyvät säädökset ja standardit. Työterveyslaitos
Mertanen, Virve. 2015. Työsuojelun perusteet. Helsinki: Työturvallisuuskeskus. (not translated)
- tiimityöskentely
- harjoitukset esim. puhtauden laadun mittaaminen
- opetuskeskustelut
- mittaaminen ja mittaustulosten raportointi
- tentti
- testi (not translated)
Elintarvikelainsäädäntöön ja omavalvontaan liittyvät tehtävät 20 %
Elintarvikemikrobiologia ja hygienia sekä puhtaus tentti 40 %
Puhtauden laadun arviointi tehtävä 30 %
Vertaisarviointi 10 %
Muut tehtävät arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty (not translated)
Finnish
10.01.2022 - 06.03.2022
02.12.2021 - 31.12.2021
10 cr
21MRESTO
5 - 50
Eija Reunanen, Tuija Heikkilä
Opintojakso avautuu Moodlessa ma 10.1.2022 klo 9.00. (not translated)
Hospitality Management
Degree Programme in Hospitality Management
TAMK Main Campus
9 cr
0-5
AHOT (not translated)
Harjoitustehtävät yhteistyössä työelämän kanssa. (not translated)
Tentti keskiviikko 16.2.2022 (Huom! huoltokatko Moodlessa torstaina)
Uusintatentit:
10.3.2022
24.3.2022 (not translated)
1 op on 27 h opiskelijan työtä.
Elintarvikemikrobiologia ja hygienia: aineistoon tutustuminen, tehtävät ja tentti 4 op
Puhtaus: aineistoon tutustuminen, tehtävät ja tentti 4 op
Työturvallisuus ja ergonomia: aineistoon tutustuminen, tehtävät ja testi 2 op (not translated)
Kurssi on lähes kokonaan virtuaalinen.
Aikataulu ja tehtävät löytyvät Moodlesta.
Kurssi rakentuu sekä itsenäisestä opiskelusta että tiimityöskentelystä.
Sisältö:
Elintarvikemikrobiologia ja hygienia 4 op
Puhtaus 4 op
Työturvallisuus ja ergonomia 2 op (not translated)